Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Sep 14, 2014 | 2:06 AM | 0 Element(s)
Haiiiiiiiiiiii.

Rindunya nak berblogging. hm semenjak masuk sekolah baru ni banyak dugaan aku lalui, mencabar sangat ujian yang Allah s.w.t berikan tu. Aku taktahu lah kenapa aku jadi camni tapi hm aku tak faham lah. Benda buruk sikit orang pandang hina gila babi :(

That boy i know him since orentasi, ala tahu ala kadar gitu je. and then tak ingat pun dia. Pastu member aku upload gambar kat instagram, dia ada comment so aku mcm stalk je lah. ok aku dah like like pastu dia pun follow ig aku then add wechat aku*tak malu lah awak ni sayang* haha. First dia wechat tu aku macam malas gila nak layan, I was like "Hek eleh mamat ni suka cakap suka takyah cakap member ko suka aku. ni maleh layan" Haha kelakar lah conversations lama kalau diingat balik tapi sayang aku dah delete lama dah. Haha pastu tuptup aku dah dengan dia, so mcm okay lah lagipun kitaorg hide relationship kitaorang, malas nak sebarkan. Bila dah ramai tahu tu mcm "Alaaa diam je lah" Haa gitu lah. Pastu dah beberapa bulan kitaorang bersama ada satu kejadian tu haih sangat lah menyakitkan hati. Camni ceritanya, lantak lah kau nak percaya ke tak apa aku cerita ni tapi ni memang ikhlas dari hati aku untuk tulis semua ni. Haa gini, aku merajuk dgn dia sbb dia sibuk nak baca memo aku(mmg dah baca pun), pastu aku pi gourment duduk jap. heh apak seram bulu roma naik semua. Then aku nampak dia cam nak lari lepastu lepastu haha pergi meja batu belai kucing tu, then dia panggil aku dgn muka marah dia em pastu aku pergi je lah then kitaorg duduk je lah dalam kelas(our fault) pastu aku macam rasa ada benda buruk berlaku pasni (mmg betul pun) and then.......aku dah tak ingat apa yang berlaku sebab kalau aku ingat aku jadi stress dan aku akan terdetik benci kat semua orang yang marah aku. Lepas kejadian tu hati aku tawar sgt dgn semua orang senannya. Macam2 benda aku fikir. Bukannya aku ada mood nak belajar pun. Dalam satu masa orang nak jatuhkan aku, pandang hina aku, kutuk aku, dia lah support aku, dia bagi hati aku lega sangat. Terima kasih sayang. Tapi sebelum kitaorang masuk 5 bulan ni, kitaorang gaduh(taktahu la gaduh ke tak) sebab pagi tu dia buat aku marah gila nak mampus pastu taknak reply, aku pun cam "lantak kau ah" Bila nampak dia je aku lari, malas tengok muka dia. Nyampah sbb marah tu ada lagi waktu tu. Sehari kitaorg tak bertegur sapa. Malam tu aku period, pastu bulan tu cantik gila subhanaAllah then tetiba kat meja batu tu ada dia, aku macam "Err tak jadi nk ckp pape" yang lain semua gelak je, kuajo. Pastu malam tu dia tweet kata sampai bila ego aku nk bertahan blablabla, ok lah fine lah dari situ aku mengalah sbb dah malas fikir pape. Aku tegur HI dia tak seen lagi, dah lepas setengah jam aku wish dia luck yang psl futsal tournament tu then aku BYE je lah. Pastu aku pun tertidur tunggu dia balas. Last'last aku terjaga pukul 12 lebih cam kot, aku tengok ada whatsapp, pastu aku baca, dia maki aku habis habisan  Hm sedih gila babi, aku punya berharap dia balas dengan elok tapi anggapan aku salah. Aku jugak kena ego, aku jugak kena mengalah haritu padahal dia buat aku marah. Dia buat aku marah sangat. Aku takleh lupa senanya apa yang dia cakap. Hati aku masih tak berubat lagi. Masih belum fix lagi. Then sebelum balik tu, lepak jap dgn dia, aku minta phone dia. Dia mcm tak bagi je. Dia selalu cmtu. Bila aku tak bagi phone aku tahu nak paksa, last'last aku malas nak bagi muka. Aku baca je lah cam biasa, haih. Aku baca dia panggil aku pantek.   Time tu aku bagi balik phone dia tu and act like nothing happen then dalam satu masa tu dada aku sakit sangat, dah susah nak nafas. Rasa nak pitam pun ada tapi takpelah. Balik tu dia ws dia rasa mcm nak marah kat aku, tapi aku kata aku sakit dada je thats why buat muka.

Awak awak, saya dah taktahu nak cakap apa dah. Awak jangan sampai satu hari nanti saya pergi selamanya baru awak nak nyesal. Tolonglah, jagalah bahasa. Saya ni memang lah kasar, tapi saya ni manja. Mudah terusik. Saya tak larat lah awak. Hati saya dah berkecai sangat tau wak. Saya tak larat lah wak. Saya taktahu lah berapa lama awak dpt tahan dgn saya. Awak takut saya tinggalkan awak sbb awk panas baran? haih kalau saya ni saya yang dulu dh lama awak kena tinggal, tapi saya dah berubah lah bro. Tapi entahlah. Ikut awaklah sayang. Kalau satu masa saya fedup, jangan datang lagi tau. Sebab saya serik lah kalau couple dgn ex balik ni.
Hm sampai sini je kot dapat luahkan apa aku rasa.
Mana tahu bila aku takda, korang baca semua ni ke. Hehe.
Bye.



Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E