Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Mar 17, 2012 | 7:48 AM | 0 Element(s)
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai readers ♥
Ni nak habaq ..... Hahaha k.... kebanyakkan kan kan kan , Aku tengok status dorang and tweet dorang , dorang update camni ; -

Percintaan itu akan berakhir dengan air mata :)

Eh yeke ? Lol , Poyo me is poyo.

Well , Aku mengaku aku pernah menangis kerana lelaki yang tak guna . Menangis setiap malam . Esok bangun ceria balik . Malam menangis. Hahahahaha I'm crazy! -.-
Aku tak larat lah nak nangis-nangis ni . Apaaa celop ? Haha buat sementara ni stop lah buat aku menangis. Hm *Cedih*
Tapi kan , bila aku clash , Air mata aku takkan keluar. Lol what . Aku pendam dalam hati sengsorang . Aku tak mengadu kat sesiapa pun . Aku tahu takboleh pendam lama-lama. Nanti ....... Hm
Rilex iffah , lelaki ramai lagi diluar sana. Tak perlu sedih . I know you're strong enough . Eceh . Poyo. Ahaks.

Tak guna lah weh menangis pada lelaki yang tak reti menghargai . Lebih baik menangis baca Al-Quran ke pe. Aku pun pernah game . Pernah kena tinggal. Aku masih pegang lagi janji-janji STUPID dorang tu . But yeah , i don't care . Aku tahu perempuan lain pasti akan buat mereka camtu juga & Mereka akan cari saya someday :) Trust me . 


Okay Guys , Takperlu nak membazirkan air mata sebab GF/BF . Tapi habiskan lah air mata anda untuk kedua ibu'bapa anda , sebab mereka berpenat cari rezeki untuk anda siang dan malam , dan bersusah payah lahirkan anda. Kasihanilah mereka . Jagalah mereka. Hormati lah mereka :') Anda mungkin disayangi semua orang :3



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E