Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Apr 15, 2012 | 1:43 AM | 0 Element(s)
Assalamualaikum ♥

Hai , Saya ingin menceritakan pengalaman saya di kem di Sg Congkak. Alright :) Kami semua actually excited nak pergi camp :D Gembira gilagila, K bila kami jejak kaki di Resort itu,cikgucikgu kami dah rampas handphone kami -..- Hari last day baru dia nak bagi.So and iWas like erghh bosan kayy! Then cikgu bahagikan 6 kumpulan. Saya kumpulan pertama. K FIRST DAYYYY DAH KENA MARAH DENGAN CIKGUCIKGU SEKALIAN -..- Malu weyh Maluuu!! Okay lepastu kami menari tiga lagu dalam satu masa :) Kami kena hafal step tepuk apa ntah lah kan. Hahahaha kay :p Malam sikit ,iMean dalam pukul 1 lebih macamtu,cikgu buat NIGHTWALK! -.- WTF, cikgu suruh kami SOLO WALK kat dalam hutan -..- Kau mampu ? Even ada banyak orang pun still takut do. Cikgu Adi dia kata kalau masuk hutan jangan pandang atas pokok takut ada Misha Omar. And iWas like misha ?! Hahaha , Okay faham-2 je lah :p Dalam pukul 3:40 kami pulang ke dome masing-2. Takboleh tidur kau tahu tak?! Dengan orang memekak then suluh torchlight kat muka orang -..- Haha , aku 2 jam lebih je boleh tidur, pukul 5:30 dah kena bangun -..-
Haha kay,esokkan harinya pula kami buat takeover -.- Yes , badan semua kotor. Hahaha , Pastu buat takeover then guling sana sini*arahan cikgu
Hahaha , k lepastu kami punn mulakan dengan Jungle Trekking, panjang do perjalanan diaaaaaaa o.O Kami sapu tanah ke apa ntah kat muka kami :p Hihi, Pastuuuuu cikgu suruh kami bina satu pondok then buat api -.- Hewhew. Kami pun cari lah bahan buat pondok sementara nak tunggu api tu menyala. LOL
Dah siap buat pondok , then api tu tak menyalaa pun?! Guess what?! Kami kena marah , Cikgu kata kami EGO! Oh sorry teacher , Kami semua tak ego, cuma kami segan nak minta pertolongan takut cikgu marah. Cukuplah asyik-2 kena membebel je dengan cikgu. Lalala~ Okay then cikgu rambo pun tolong kami menyala kan api T.T Haha , Thanks Teacher ♥
Then dah siap menyala kan api, kami pun makan,Dah habis makan apa lagi basuh tangan ah kan -.- Haha , then kami buat solat darurat atas tanah! :) Ambil air semahyang kat sungai , fuhh best ♥ Haha , kau adaaa ?! :P
Then semua dah hbis solat , kami semua pun berkumpul di kumpulan masing-2 -..-
YouKnoWhat, cikgu suruh setiap ketua kumpulan pergi terjun masuk dalam sungai. HUH ?! :O Then setiap kumpulan pun kena masuk juga dalam sungai yang teramat sejuk tu. Cikgu suruh kami duduk , baring then blablabla. Okay , Sabtu tu memang cikgu tu moody gila ah petang-2 -..- Tak terkata aku. Malam tu pula , Hujan Lebat. Okay Alhamdulillah ♥
Kami berkumpul di dewan , kami main permainan and blablabla ♥ Awhhhhh , syokkkkkk weyh :') Lawak semua ada, cikgu iran senyum comel! :) Hihi , Then kami menari lagu wali band , pastuuu kannn aku ikut cikgu faizi :p Hahaha , Time lagu tu , dia menari , comel sangat ♥ Hahaha , K.Malam tu malam yang terindah buat kami ♥
Okay last day pula , kami kena berkumpul di depan dewan menyanyi lagu negaraku ,satu malaysia and banyak lagu .......................
Haha , Then kami jadi penyelamat -.- setengah orang jadi mangsa kejadian, Haaaaaaa , pelakon terbaik adalah Asiah T.T Haha , dia cuakkan aku weyh :( Hewwwwwwhewwwwwwww.
Lepastu balik lah :( Haha , sedih lah nak tinggalkan kem wirajaya :'(

Aku pasti akan rindu senyuman cikgu Faizi , Cikgu rambo , Cikgu Iran , Cikgu Roy, Cikgu Adi , Cikgu Mi and banyak lagi .........
:'( Cikgu semua garang-2 , tapi dorang selalu marah kami , first-2 kenal memang lah garang semua , lamalama dah terbiasa dengan semua ni :p Cikgu jadi lain semua, bak kata cikgu roy , tak kenal maka tak cinta :p Hahaha, Cikgu Iran muka ganas ,garang tapi dalam hati ada air terjun tahu ♥ Hahaha
K Sayang cikgu ♥ :'(



Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E