Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Apr 11, 2012 | 6:11 AM | 0 Element(s)


Assalamualaikum Readers ♥
Yes, Blog aku dah berhabuk. So ni je lah aku mampu untuk edit :)
Guess what ? Harini ada ada berita pasal gempa bumi , Dorang takut. Ramai takut :') Heyyyy Guys , Kalau ye pun takut , Pergi ambil air wudu' then solat okay :) Serious hati korang takkan gelisah. Trust me , aku pun buat macam tu :) Baru tandatanda sikit weyh !!!!! Knp koranggelabah ? o.O Oh baru nak sedar. Oh InsyaAllah takkan ada bencana berlaku disini :') Kalau berlaku pun apa salahnya kan ? Lagipun banyak dah tanda nak kiamat. Takkan tak perasan ? Takkan perasan pasal tsunami kot ? Tsunami bilabila boleh berlaku. Sekali Allah sebut KUNFAYAKUN , habis lah kita :') So banyakkan berdoa yeah guys :')
Byeee :b



Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E