Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Nov 7, 2012 | 2:49 AM | 0 Element(s)
Assalamualaikum , Hi :)

*Tiuppp* Woah dah berhabuk lah blog aku . Hai saya kembali :D Well saya busy . Busy takda masa nak berblogging . Hehehehe actually tak tahu nak update ape. Yelah malas lah nak luahkan bebanyak , nanti orang terasa . Hehehehe .

Pejam Celik pejam celik , dah bulan 11 . Nak masuk bulan 12 . Birthday aku pun dah dekat . Hahaha . 3 bulan aku ada masalah .3 bulan masalah tu agak menyedihkan. 3 bulan weh . Aku tak terkata . Aku sabar . Aku nangis. Semuanya aku pendam . Aku tak penat pun jaga hati orang , cuma Manusia je penat jaga hati aku. But yeah nevermind , I'll take care of myself . 3 bulan aku stress. 3 Bulan aku tak ingat apa yg berlaku yang lepas. Aku try ingatkan , tapi aku tak mampu . Bila aku tengok gambar lama , seolah-olah memory lama masuk balik , dan pada malam tu aku yang menangis teringat semua tu :'< Aku taktahu diri aku yang dulu mana. Aku taktahu aku ni siapa. Aku taktahu .Aku rasa diri aku ni macam orang lain. Hm . Aku terima keadaan yang tak seberapa . Aku terima dengan ikhlas . 

Result ? Yes pasal result. Result akan keluar tak lama lagi . YouKnowWhat , final exam punya result lagi teruk dari ujian 2 tu . Like seriously . Aku nak menangis tengok result tu . Mama kata kalau result akhir tahun teruk , She'll change me to Pondok :< Mama kata janji is janji . Mom , please give me one more chance ? :( 
Mana taknya , time exam haritu masalah datang satu persatu . Aku tahu time exam kena saling maafan dengan ikhlas. Baru tenang buat exam. Tapi time tu tak. Time tu stress. Stress sangat . Ya Allah . Aku tak kuat :') 

Kawan aku akan tahu bila aku takda mood dan bila aku ada mood. Cara aku type & tengok apa aku retweet . Haa . Hehe nak cerita pasal cinta boleh ? :D 
Saya nak tahu , cinta tu apa ? Saya taktahu apa maksud cinta . Orang kata manusia itu buta kerana cinta . Yang ada didepan taknak , nak juga toleh kebelakang . Hhaha . 
Tapi saya pelik lah dengan manusia sekarang ni . Tak kira lah perempuan ke lelaki
Hargai lah seseorang itu .  
Bila takdapat , Terhegeh-hegeh kat dia. Bila dah dapat buat taik dekat dia . Awak tahu , orang macam ni layak bercinta dengan beruk ? Aku rasa beruk pun tahu erti cinta daripada manusia. 
Lagi satu , yang perampas kekasih orang ni . Hey , Tak malu ke ? Dah macam monyet je. Yelah monyet kan suka rampas makanan orang. Manusia pulak ? Suka merampas kekasih orang . Whatthe . Macam takda orang lain je kan ? Oh please . 

Well , Hi Boys , Please take care of your girlfriend or somebody else will .Trust me . She need you . She need you to cheer her up . She need you to care bout her . She need you to love her. Tell me that you love your girlfriend . If don't , then leave her. Don't give her a fake hope. She doesn't like it. Someday you will regret and you will find her . Like what i say "Well you can find someone better than me but yeah you can't find someone who can to be patient with your attitude

Well well well , Hi Girls . If your boyfriend don't want to take care of you . Then find another one better than him . I'm saying the truth . If your boyfriend is busy with their games , just let him be. If you feel you're lonely , find your girl friend . Not Boy friend . Understand ? 

Bak pepatah "When you start caring about yourself , you start loving somebody. When you start caring about others , somebody starts loving you" Hahahaha. So take care of your GIRLFRIEND/BOYFRIEND. 

That's all . Bye ! :D





Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E