Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Dec 6, 2012 | 9:08 PM | 0 Element(s)
Assalamualaikum Kawan ,

  Harini 6 december. Hari yang paling terindah dalam hidup. Dari kecil sampai besar 6 december lah hari yang paling indah :') Terima Kasih Ya Allah. Walau hadiah tak seberapa / tak ada , saya tetap bersyukur. Wish saya pun dah cukup baik :) Tapi .. ramai orang yang saya sayang tak wish saya. Ya Allah sedihnya :'( Takpa lah , saya redha apa yang berlaku. Lepasni jangan ingat aku nak wish. Baik macam mana pun aku. Aku takkan wish weh. Aku kata betul.

Nampak gambar atas ni ? Yeah. From Hazlisya Asra binti Abdul Rahim ♥ She's pretty enough . I know her since form 1 . Yeah , kuat touching punya budak dulu ni. HAHAHA Tapi apepun dia tempat mengadu aku :') Apepun aku mesti kena mengadu kat dia. Takda dia , aku pun taktahu nak mengadu kt siapa. Duh jangan tinggalkan aku weh :'( 


Atas ni pula Nur Aida Naziela binti ahmad suhaili ♥ She's pretty , crazy , nice person :) Dia kakak angkat saya yang paling terbaik :B Aku sayang dia wehh ! Kau sentuh dia , aku tumbuk kauuuuu . Haha :))



His name is Khairil Hakimie ♥ Yes he's nice person , He's talkative :p Dia kuat menyanyi :) Haha well you know , i love him as friend. Dia boleh jadi tempat mengadu aku. Tapi .. bukan aku taknak kongsi . Hm aku tak sedia :') Dia nyanyi lagu best tauuuu :3 Hehhehe xD Ok , terima kasih untuk gambar ini ;)



Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E