Facebook Twitter Ask fm Instagram

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Oct 25, 2013 | 4:20 AM | 0 Element(s)
Holla!
I wanna tell a story about them :)


Nurin Najihah//
She is still my bestfriend although she has another bestfriend :) Dia baik. Dia rajin. She is not my listener, sebab? Dulu kami takda stress-stress ni. Gaduh? Esok dah baik. Hahaha nanti dia rindu. Tahu sangat. Hahahaha dah 8 tahun kita berkawan. Seronok kawan dengan kau :) 


Nurul Ashiqin//
Yeah. She is my best listener ever although she is annoying sometimes. Dia baik. Hahahahaha I call her mok because she is gemuk.Hahaha! Gemuk comel takpa :p Jangan lah marah ye. Hahaha walaupun hal kecik mesti nak bagitahu dia. Kalau tak bagitahu tak sah. Lol me. Hahaha baru 2 tahun lebih kenal dia :) Seronok kawan dengan minah ni :p


Haziyah Bazilah//
Dia? She is good listener tapi dia annoying. sangat. Hahahaha! Annoying ada orang sayang takpa :)) Pernah kami gaduh.... pasal apa eh? Taknak ingat haha :) Benda dah lepas jangan dikenang kan? (Y) Alhamdulillah hubungan kami masih elok :) Seronok kenal dengan dia ni :p Sporting :)

Nurul NurShafiqah//
Dia ada mata kucing, meoww :3 Mata garang. Hahaha tapi dia takut kucing.. Hahaha wa pun pernah gaduh dengan minah ni. Hahahaha ramai pulak bagitahu aku pasal masa silam dia. Hahahaha ganas! Tomboi and so on. But who cares kan? Hahahaha :) Nice to know her :)

Hazlisya Asra//
This is my second best listener. Yeahh! 

Hana Afrida//
Minah ni orang kata gedik hahaahhaa. Tapi dia dah jadi diri dia. 1st kenal dia macam oh oh... hahahaha! I thought she is a leader yang group apa jadah nok harom tah time f1. Hahaha kecik je dia dulu. Mata bulat besar2. Dia ni kekadang susah percaya :/ Maaflah aku cakap macamtu. Tapi betul...Keep your mouth shut when you know others secret. Nice to know you bambam :-)

Nur Zulaifa//
I know her since i was form 1. Dia seksi gila woi. Hahaha ramai peminat. Siapa tak jealous? Aku tak. Hahaha tapi dia dulu kasar, gedik semua ada :/ Rasa macam nak... hahahaha tapi kan dia good listener aku gak! Aku akan menangis bila mengadu kat dia time otp. Hahaha bila ftf air mata kering. Hahaha Aku? Aku hanya dapat doakan kau jadi lebih baik :)

Nur Faiza//
She's pretty. Pernah gaduh pasal ada orang mengadu kat aku yang... hahaha (forget it) Tapi alhamdulillah :) Nice to meet her! :)

Nur Fariza Amira//
Dia kenot. Hahahaha aku pun taktahu tahun bila start rapat dengan dia :/ Hahahaha! Best gak kawan dengan kenot ni. Dia annoying....... hahahaha :D

Noor Adibah//
Dia sopan sangatsangat. Hahaha tapi dia annoying jugak dalam sopan tu. Nice to know her! :)

Hidayah Biby//
Haa minah ni suka berawak-awak. Hahaha maklumlah sopan kan. Ehem *Muntah pelangi* Hahahahaha kan aku dah kata dalam sopan mesti ada annoyingnya. Hahahahaha!

Siti Nur Aida//
Yahh, cicak kobeng ni -_- Kurus gila. Jealous? Tak langsung! Hahhaha kalau karate tu sure dah patah xD Hahaha seronok kawan dengan aidaaa vs harry poter hahahahaha

Arief Azfar//
Yeah my bestboyfriend,classmates and everything. Hahahaha he is annoying. Dia suka flirt dengan ramai perempuan(Amboii) Hahahaha. Seronok tau dok kawan dengan ayie ni hahahaha (Y)

Muhd Izam Adha//
Dia mamat paling pendek dalam kelas. Hahaha i mean melayu. Kenal dia baru setahun tapi dah macam 2 tahun lebih. Hahahahha seronok kawan dengan dia. Tapi aku lebih suka tegur kat luar dari laman sosial. Sebab? Dia takkan balas -_- Dia lah paling annoying...... :)

Muhd Najmi//
Hahahha They called him "Kuda/Horse" Hahahaha idk why. Tapi seronok kawan dengan najmi ni hahahaa. Bila sembang dengan dia seronok. Tapi dia kalau bab bahan, please lah, aku undur diri hahaha x)

Ismawi Azmir//
Mamat ugh hahahaaha ugh ugh pls ugh. Hahahahahha! Tahun ni aku rapat lah dengan dia. Maklumlah dalam kelas dia jiran belakang je hahahahahaha. Dia ni kuat ngadu gak hahaha. Tapi best pulak bercerita dengan dia. Hahahaa (Y)

Wan//
Cutest guy. Hahahahaahahahahaaha. Dia annoying (dulu) Sekarang baik dah :) Hahahaha (Y)

Syahmi//
They called him "Ayam/Pak hamid" Hahahha dafuq xD Dia ? em em takda benda nak di-describe. Hahahaha 

Aku dah taktahu nak letak siapa lagi. Nak describe pun idea aku ilek :/ Hahaha seronok kawan dengan korang. Youalls made my day almost everyday ^^v Banyak kenangan pahit manis masin dengan korang semua. Aku tak pernah lupa. Semoga hubunga kita semua akan sampai ke jannah ye :) In shaa Allah, aamiin :)






Welcome


Hai! Iffah is here. Follow maybe? :)
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E